RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Larsen Kwarasey holdt nullen for Ghana

Godset-keeperen spilte fra start i Ghanas første kamp i Afrikamesterskapet.

GHANA - BOTSWANA 1-0:

Adam Larsen Kwarasey startet i det ghanesiske målet tirsdag kveld, da Ghana spilte sin første kamp i Afrikamesterskapet.

Botswana var motstander i det som var ventet å bli en enkel Ghana-seier.

Mensah-mål
Den norsk-ghanesiske Godset-keeperen fikk se John Mensah oppskriftsmessig sende Ghana i ledelsen etter 25 minutter, i et oppgjør Ghana hadde god kontroll på.

John Mensah involverte seg også i det 66. minutt, da han felte en Botswana-spiller som bakerste mann. Dermed ble målscoreren vist det røde kortet av dommeren, og Ghana måtte fullføre kampen med ti mann.

God Kwarasey
Adam Larsen Kwarasey gjorde en god jobb i det ghanesiske buret, uten at han aldri ble satt på de helt store prøvene. En ball som ble klarert på streken var det nærmeste Botswana kom scoring.

Til tross for at de var én mann mer, klarte nemlig aldri Botswana å slå tilbake mot Ghana, og kampen ebbet ut på stillingen 1-0.

Dermed holdt Larsen Kwarasey buret rent i sin første kamp i Afrikamesterskapet.

PS: Den gamle Rosenborg-spilleren Anthony Annan spilte også fra start fra Ghana. Den tidligere Strømsgodset-spilleren Mohammed Abu kom på banen for Ghana mot slutten av kampen, og spilte de siste fem minuttene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere