RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Latterliggjør Iversen og Kvisvik

Sist oppdatert:
Steffen Iversen har tatt seg treningsfri, mens Raymond Kvisvik brukte julen til å sparke ball med et 3. divisjonslag. - Latterlig, mener kvinnelandslagets Ragnhild Gulbrandsen.

Steffen Iversen har vært klubbløs siden kontrakten med Vålerenga gikk ut sist høst, og innrømmer at han ikke har vært blant de flittigste på treningsstudioet siden serieslutt.

- Jeg regner meg som lettrent, forklarte en avslappende Iversen ifølge VG, da han doppet landslagets Midtøsten-tur på grunn av formsvikt. Det får Gulbrandsen til å reagere.

- Jeg blir litt sjokkert når jeg leser at landslagsspillere ikke rører på seg på en hel måned, sier Trondheims-Ørn-spilleren til NRK. Hun er også kritisk til Iversens landslagskollega Raymond Kvisvik, som skryter av å ha holdt formen ved like i julen ved hjelp av jogging og trening med et 3. divisjonslag.

«Selv om vi ikke mottar millionbeløp på å bruke dagene våre til å spille playstation og poker, innehar vi en viss stolthet for det vi gjør», skriver OL-vinneren fra 2000 på Trondheims-Ørns nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere