RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Latyr fikk ikke oppholdstillatelse

Fredrikstads spiss Mammadou Diagne Latyr har fått avslag på søknaden om arbeids- og oppholdstillatelse i Norge. Dermed er fremtiden hans i Østfold-klubben usikker.

- Han har vært her på en midlertidig oppholdstillatelse, men har fått avsøag på søknaden om forlenget arbeids- og oppholdstillatelse, sier sportslig leder i Fredrikstad, Harry Hansen, til TV 2 Nettavisen. Nå er det ferske tippeligalaget i diskusjon med Latyrs advokat om hvorvidt avslaget skal ankes.

Ikke overrasket
- Vi sjekker også ut om han kan få en midlertidig oppholdstillatelse mens anken behandles, og om han eventuelt kan bli her mens anken behandles, sier Hansen.

- Kom avslaget som en overraskelse på dere?

- Nei, vi visste at vi hadde trøbbel. Det heter seg at spillere skal søke fra sitt eget hjemland, men vi håpet på dispensasjon. Det kan være aktuelt at spilleren drar hjem til Senegal for å søke på nytt. Det er noe vi må vurdere, sier Hansen.

Asylsøker
Latyr kom til Norge som asylsøker, men fikk avslag på søknaden. Han begynte å spille for Sarpsborg, og ble plukket opp av Fredrikstad i fjor sommer. Senegaleseren markerte seg som en giftig spiss i fjor høst og i vinterens første treningskamper, men har slitt den siste tiden.

- Per dags dato er han ikke et førstevalg. Det er mange grunner til det, men det viktigste er nok at usikkerheten rundt oppholdstillatelsen har tynget. Det er ikke tvil om at Mommo er en meget god spiller, og vi håper inderlig det ordner seg, sier sportssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere