RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Laudrup jublet mot Bayern

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Cosmin Contra med ekstremt viktig bortemål.

BAYERN MÜNCHEN – GETAFE 1-1: Bayern München-fansen er neppe spesielt fornøyde med Michael Laudrup og hans Getafe. I det 90. minuttet sendte Cosmin Contra bortelaget til himmels med et skudd som gikk rett i det venstre krysset. Dermed tar laget med seg et ekstremt viktig bortemål.

Toni-mål
Luca Toni åpnet showet for vertene. Italieneren er toppscorer i både tysk Bundesliga og UEFA-cupen, og det er ikke uten grunn. Mot Getafe viste han frem målteften igjen, da han sendte tyskerne i føringen etter 26 minutter. Bastian Schweinsteiger serverte en corner som traff Toni på bakre stolp

en og italieneren takket for ballen med å heade den elegant i det venstre krysset.

Alt så ut til å gå hjemmelagets vei, men så dukket altså Contra opp, og dermed har Bayern München plutselig en mye tøffere oppgave i returoppgjøret.

Bayern München har mulighet til å ta en trippel i år. De leder tysk Bundesliga klart med sju poeng, de har spilt seg frem til cupfinalen 19. april, og har vært på god vei mot suksess i UEFA-cupen, men Getafe har ingen planer om å gi tyskerne en lett vei til finalen.

God start for PSV
Det var det en rumener som var først frempå i kampen mellom Fiorentina og PSV Eindhoven. Adrian Mutu, som torpederte Rosenborgs UEFA-cup-muligheter og som ligger som nummer tre på scoringstoppen i italiensk Serie A, nettet igjen for hjemmelaget.

Men PSV Eindhoven klarte det Rosenborg ikke klarte, da Danny Koevermans sørget for utligning og dermed en ekstremt viktig bortescoring for PSV Eindhoven. Dermed har nederlenderne et meget gunstig utgangspunkt foran returoppgjøret på hjemmebane.

Zenit med målshow
Oppgjøret mellom Rangers og Sporting Lisboa ble en særdeles målfattig affære. Ingen av lagene klarte å score. Dermed har portugiserne en gyllen mulighet til å avgjøre hjemme mot det skotske laget.

Den fjerde kvartfinalekampen, mellom Bayer Leverkusen og Erik Hagens gamle klubb, Zenit St. Petersburg, er allerede ferdigspilt. Zenit utklasset hjemmelaget med 4-1 og mye tyder dermed på at Bayer Leverkusens cupeventyr er i ferd med å ta slutt.

Returoppgjørene i UEFA-cupen spilles torsdag 10. april.

GLEDESSCENER: Erik Hagens gamle lagkamerater jubler etter å ha knust Bayer Leverkusen på bortebane.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere