RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Laudrup klar for landslagsjobb

Foto: JOSEP LAGO (Afp)
Mye tyder på at Michael Laudrup blir dansk landslagssjef.

Michael Laudrup er nummer én på Danmarks ønskeliste til å ta over som landslagssjef etter Morten Olsen. Nummer to er Ståle Solbakken.

Men nå tyder mye på at det blir den danske legenden som kommer til å lede det danske landslaget om ett år.

Laudrups karriere som manager i RCD Mallorca er nemlig definitivt over etter denne sesongen. Sportsdirektøren i klubben, Llorenc Serra Ferrer, har ifølge Ekstra Bladet bestemt at dansken ikke vil bli tilbudt noen kontraktsforlengelse.

Det åpner for at Laudrup kan ta over som dansk landslagssjef etter EM-sluttspillet neste år, og muligens enda tidligere om Danmark ikke skulle kvalifisere seg.

Laudrup har tidligere kritisert Serra Ferrer som udugelig både i transfermarkedet og i jobben som sportsdirektør generelt. Dermed har forholdet dem i mellom vært iskaldt. Og Serra kan som sportsdirektør og eier av 48 prosent av aksjene, styre klubben omtrent som han vil.

Det kalde forholdet mellom Laudrup og Serra Ferrer ble understreket i helgens oppgjør mot Sevilla. Serra Ferrer fløy med et annet fly enn laget både til og fra det spanske fastlandet, og bodde også på et annet hotell enn spillerne og trenerne.

Serra Ferrer ønsker seg Joaquin Caparrios som ny trener, og skal allerede ha kontaktet treneren for å få til en avtale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere