RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Michael Laudrup er i ferd med å utrette store ting som trener for klubben Lekhwiya SC i Qatar.
Michael Laudrup er i ferd med å utrette store ting som trener for klubben Lekhwiya SC i Qatar. Foto: Fadi Al-assaad (Reuters)

Laudrup med kjempesuksess i ny klubb

Michael Laudrup er i ferd med å utrette store ting som trener for klubben Lekhwiya SC i Qatar.

Nylig avgjorde Laudrups mannskap kampen om årets ligagull, og nå er laget også nær ved å ta seg til åttedelsfinale i den asiatiske utgaven av mesterligaen.

Onsdag ble det 3-0-seier på hjemmebane mot Persepolis FC fra Iran, hvilket betyr at Lekhwiya klatret til topps i gruppen sin foran avslutningsrunden 6. mai.

Lekhwiya har ti poeng på fem kamper, hvilket er ett mer enn Persepolis og to mer enn Al-Nassr fra Saudi-Arabia. Dermed er ingenting avgjort.

I den siste runden skal Laudrups mannskap ut mot Al-Nassr på bortebane. Lekhwiya klarer seg med uavgjort for å sikre seg plass i åttedelsfinalene.

I motsetning til den europeiske mesterligaen følger den asiatiske utgaven kalenderåret. Cupspillet starter dermed til høsten. Om Michael Laudrup står i spissen for Lekhwiya da, er fortsatt ikke kjent. Danskens kontrakt med klubben utløper i sommer.

Laudrup har sagt at han ikke ønsker å forhandle om en kontraktsforlengelse midt i den viktige perioden laget nå har vært igjennom. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere