RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Laudrup og Eriksson for Real?

Sist oppdatert:
Michael Laudrup eller Sven-Göran Eriksson? Én av dem, kanskje begge, kan ende i Real Madrid neste sesong.

Carlos Sainz og Juan Miguel Villar Mir vil overta ledelsen i Real Madrid, og de lokker med en skandinavisk trener for å vinne det kommende presidentvalget.

Det har vært kjent at Laudrup var en het mann for de to. Nå er det imidlertid også klart at duoen jobber parallelt med å sikre seg Erikssons tjenester, skriver The Sun. Ifølge tabloidavisen skal Eriksson ha fortelt stjernespillerne sine at han er i forhandlinger med klubben. The Sun spekulerer i at han vil forsøke å få med seg et par engelske stjerner til, til den spanske stjerneklubben.

Eriksson har tidligere uttalt at han ønsker en avklaring rundt sin egen fotballfremtid før VM starter, men det kan bli vanskelig hvis han virkelig er aktuell for Real Madrid. Presidentvalget i den spanske storklubben avholdes nemlig først 2. juli.

Ifølge danske Ekstrabladets kilder jobber Sainz og Mir også med en plan hvor Laudrup blir trener, og med et stort navn som sportssjef. I så fall vil ikke Laudrup få ansvar for spillerkjøp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere