*Nettavisen* Sport.

Laudrup skylder på eierne

Foto: Getty Images / All Over Press

Michael Laudrup spiller ballen til Swanseas eiere etter spekulasjoner om hans framtid i klubben.

Helt siden sesongslutt har det vært rykter om murring mellom manager Michael Laudrup og eierne på Liberty Stadium. Det er fortsatt ikke avklart om dansken vil være på plass ved sesongstarten i august.

Danske Ekstra Bladet melder at Fenerbahce, som nå står uten trener, skal være lystne på å signere den tidligere toppspilleren som manager.

Manglende innkjøp
Ifølge den walisiske avisen This is South Wales har Laudrup gitt en ønskeliste til Swansea-styret. Den inneholdt spillere som Pierre-Emerick Aubameyang, Iago Aspas, Leo Baptistao, Romelu Lukaku og Arouna Koné. Slik det ser ut nå, ser alle disse navnene ut til å glippe.

– Jeg tror spekulasjonene om min framtid skyldes at det ikke har vært noen gode nyheter siden vår siste kamp for tre uker siden. Vi har alle bruk for gode nyheter, sier dansken til den walisiske avisen.

Laudrup mener nå det er opp til styret.

– De (styret) har fått alle navnene på mulige spillere, og alle spillerne bortsett fra én er på nivå med Swansea når det gjelder overgangssum og lønn, sier manageren.

Ny spanjol
Swanseas styreformann Huw Jenkins er for øyeblikket på ferie. Det samme er Laudrup. For øyeblikket har ikke Jenkins kommentert ryktene om at Laudrup er ferdig i klubben, men har tidligere uttalt at hele klubben er enige om at det må nye signeringer til for å hjelpe dem til å være konkurransedyktige i Premier League også neste sesong.

Fredag ble det imidlertid klart at Swansea har fikset sin første spiller. Spanske José Canas er hentet gratis fra Real Betis. 26-åringen blir den femte spanjolen i Swansea-stallen.

Denne sesongen vant Swansea Ligacupen, og waliserne er dermed klare for tredje kvalifiseringsrunde i Europaligaen til høsten. (ANB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Annonsebilag