*Nettavisen* Sport.

Laudrup uaktuell for Ajax

Foto: SCANPIX NORDFOTO/Carl Redhead

Michael Laudrup er blant de heteste favorittene til å overta som trener i Ajax. Men Brøndby vil ikke gi slipp på den danske fotballegenden.

01.03.05 19:43

Laudrups tidligere trener Johan Cryuff, uttalte tirsdag at dansken er storfavoritt til å overta som trener i Ajax - klubben Michael Laudrup selv avsluttet sin aktive fotballkarriere i.

Men Ajax må trolig se langt etter Michael Laudrups underskrift. Brøndby-ledelsen ønsker ikke å slippe den danske fotballegenden til en annen klubb.

- Vi har en avtale med ham, som vi regner med vil holdes. Dersom Ajax ønsker en ny trener, blir det ikke Michael. I hvert fall ikke foreløpig, sier Brøndbys direktør Per Bjerregaard til dansk TV 2.

Smigret
Michael Laudrup selv er smigret over ryktene om at han linkes til trenerjobben i den nederlanske klubben, men har så langt ikke mottatt noe tilbud. Han regner med å bli værende i Brøndby.

- Min eneste kommentar er at det alltid er deilig med slike rykter. Det er et skulderklapp og en annerkjennelse å få når du settes i forbindelse med en slik storklubb, forklarer Laudrup.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.