RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scott Heavey / Getty Images

Laudrup vil bli i Swansea

Michael Laudrup har ingen planer om å forlate den walisiske klubben.

Den danske manageren er flere ganger blitt koblet til andre klubber, men Laudrup sier han ønsker å bli værende i Swansea.

- Det eneste jeg tenker på, er å ha de beste spillerne i Swansea innenfor de økonomiske rammene som er i klubben. Jeg må igjen si at det er min intensjon å bli. Jeg har gjentatt det så mange ganger de siste tre månedene, sier Laudrup til South Wales Evening Post.

Han hadde stor suksess i sin debutsesong og ledet Swansea til ligacupseier og niendeplass i Premier League. Nylig forlenget han kontrakten til sommeren 2015.

Swansea er kommet på kant med danskens agent, Bayram Tutumlu. Klubben skal være lei av at Tutumlu forsøker å påvirke klubbens innkjøpspolitikk. Laudrup vil likevel ikke bryte samarbeidet med agenten.

- Jeg har 100 prosent tillit til Bayram, men hvis klubben ikke ønsker å jobbe med ham, eller han ikke ønsker å jobbe med dem, så må de leve med det. Jeg vil ikke forandre mitt forhold til Bayram, sier Laudrup. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere