*Nettavisen* Sport.

Lavezzi legger seg flat etter støtende posering

MÅTTE BEKLAGE: Ezequiel Lavezzi. Foto: Douglas Magno (AFP)

- Jeg skal være mer forsiktig i framtiden, sier Kina-proffen.

15.05.17 11:10

Verdens best betalte fotballspiller, Ezequiel Lavezzi, ber om unnskyldning etter at han imiterte asiatiske ansiktstrekk da han poserte på en offisiell fotoshoot nylig.

Argentineren signerte i fjor for kinesiske Hebei China Fortune, hvor han innkasserer i overkant av fem millioner kroner i uka.

Nå beklager han overfor de han kan ha fornærmet med sitt nyeste stunt.

- På forespørsel fra Chinese Super League, tok vi de offisielle bildene for sesongen. Vi ble gitt instruksjoner av fotografen, og jeg prøvde å skape noen interessante bilder med morsomme ansikter, som kunne brukes til underholdning senere. Jeg hadde ingen intensjon om å fornærme det kinesiske folket, og jeg gjorde det ikke med onde hensikter.

- Jeg er veldig glad for å være her, som en del av Hebei. Jeg trives godt her med lagkameratene mine, og det har vært en morsom reise. Alle kinesiske personer rundt meg er vennlige, og jeg elsker livet mitt her. Jeg beklager på det dypeste hvis bilder har fornærmet det kinesiske folk og fans. Jeg skal være mer forsiktig i framtiden, sier Lavezzi.

Dette er ikke første gang den tidligere Napoli- og Paris Saint-Germain-spilleren skaper negative overskrifter.

32-åringen fikk kritikk da han tilsynelatende ertet en maskott for å være overvektig før en kamp i fjor vår.

Lavezzi fikk sitt gjennombrudd i europeisk fotball i Napoli, før han ble solgt til Paris Saint-Germain i 2012.

I fjor bladde Hebei Fortune opp 250 millioner kroner for hans tjenester. Foreløpig har Kina-oppholdet vært preget av en del skader og prestasjoner som ikke lever opp til prislappen og lønnen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag