Lazio er ingen bløff

Foto: Pier Paolo Cito (Ap)

Og vi tror på hovedstadslaget i søndagens bortekamp mot Parma. Sjekk søndagens første oddstips.

21.11.10 10:30

Søndagens langoddsprogram består av 94 objekter, og byr på italiensk, spansk, tysk, engelsk, brasiliansk og fransk fotball. I tillegg til norsk ishockey og norsk håndball. Og ikke minst den spennende opprykkskampen mellom Hønefoss og Fredrikstad.

Nå kan du tippe på iPhone

Lørdag innfridde både Bolton og Schalke 04 med overbevisende seierssifre, og også nederlandske Vitesse gjorde jobben sin. Dessverre måtte Villarreal nøye seg med uavgjort hjemme mot Valencia, men uansett ble det fint overskudd for de som fulgte våre spilleforslag.

Sportspills meny søndag:
Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Tippetips: Vi stoler på Napoli

Oddstips 2: City får trøbbel med Fulham

Har imponert
Vi starter i Italia denne søndagen, der vi altså har veldig god tro på at overraskelslaget Lazio fortsetter suksessen borte mot Parma. Etter to strake tap mot henholdsvis Roma og Cesena, var det nok flere som trodde på at eventyret var over for Lazio i denne omgang. Men sist søndag slo laget tilbake med en komfortabel 2-0 seier hjemme mot gode Napoli. I 2-0 tapet mot Roma tredje sist, var Lazio det beste laget, men dommerfeil felte laget i den kampen. Nest sist tapte Lazio midutkekampen mot Cesena 1-0, men da skal man huske på at laget roterte en god del på mannskapet sitt (italienske lag har en merkelig tradisjon for dette i midtukekamper), og tapet må sees i lys av dette. På bortebane har Lazio sterke 4-0-2, og spissparet Floccari og Zarate er i slag. Lite mannskapsproblemer foran søndagens oppgjør og forventet lagoppstilling er: Muslera, Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu, Brocchi, Matuzalem, Hernanes, Floccari, Mauri, Zarate.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Parma står riktignok med to seire på rappen, men begge seirene har vært turbetont. Hjemmeseieren mot Sampdoria kom etter et sent seiersmål av Bojinov, i en veldig svak kamp der ingen av lagene egentlig hadde fortjent å vinne. Dessuten møtte de da et Sampdoria som totalt har mistet formen. Sist borte mot Bari var det enda mer tur inne i bildet, da hjemmelaget brente et straffespark, hadde flere avslutninger i stengene og i tillegg fikk da Bari en spiller utvist. Evigunge Hernan Crespo tjener nå til livets opphold i Parma, men har ikke på noe vis markert seg denne sesongen. Hjemme står laget med 2-3-1 og spesielle 4-2 i målforskjell. Tapet kom forøvrig mot Milan, og ellers har ikke laget møtt de aller beste hjemme bortsett fra Roma (endte 0-0) Forventet lagoppstilling søndag: Mirante, Zaccardo, Paci, Lucarelli, Antonelli, Morrone, Dzemaili, Candreva, Crespo, Gobbi, Giovinco. Talleta er suspendert.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Det står 1-3-3 i siste sju tilsvarende oppgjør, og etter vår oppfatning skulle Lazio vært favoritt i denne kampen. Norsk Tipping tilbyr 2,55 for borteseieren og kampen kan spilles som singel og vi spiller 100 kroner på at de lyseblå fortsetter suksessen.

Spilleforslag 1 søndag:
Kamp 23 Parma - Lazio 2,45 2,65 2,55
Her kan du spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger søndag:
- Meget hjemmesterke Groningen skal ha en bra sjanse hjemme mot bortesvake Feyenoord. 1,70 er oddsen på H
- Blackburn ble lenge vurdert av oss, men merk at Aston Villa har god statistikk på Ewood Park
- Catania ser ut som en sikker vinner mot Bari. Bortelaget må unnvære mange spillere, deriblant den gode brassen Barreto. Catania kan muligens prøves med handicap, odds 2,45
- Inter er veldig skaderammet, men har i det minste Cambiasso tilbake. Men nå er Diego Milito blitt skadet. For Chievo returnerer meget viktige Pellissier. U til 2,85?
- Hjemmesterke Lecce funderte vi lenge på mot helt tannløse Sampdoria. Hjemmeseieren er godt betalt og 2,65 kan ihvertfall tas med på systemspill
- FC København skal ut i en meget viktig kamp borte mot Rubin Kazan onsdag, leder Superligaen med en "mil" og ikke utenkelig at Ståle Solbakken helt nedprioriterer ettermiddagens kamp hjemme mot Nordsjælland. 2,70 på at Nordsjælland ikke taper, kan være et spekulativt spill
- Deportivo La Coruna står med 8-1-0 i tilsvarende innbyrdes mot Malaga. 2,10 på H er spennende for de som tror statistikken holder seg
- Vi kan ikke anbefale spill på Atletico Madrid borte mot Real Sociedad i kveld. Sociedad har ekstraordinære 10-2-0 på siste tolv tilsvarende.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.