Leder Stabæk mot Rosenborg

Foto: (Scanpix)

Supporterne protesterer, men spillerne og ledelsen stiller seg bak Jan Jönsson

23.07.10 12:33

Søndag får Stabæk besøk av Rosenborg. Nå vil Stabæk Support ha klart svar på om Jän Jönsson blir RBK-trener neste sesong.

Torsdag kveld sendte de ut en pressemelding der de fastslår at Jönsson eventuelt befinner seg i en enorm interessekonflikt, og fredag morgen sa Albert Bårnes i Stabæk Support til Nettavisen at Jönsson ikke bør lede laget dersom han har en avtale med RBK.

Han plasserte ansvaret hos Jan Jönsson.

Les også: - En enorm interessekonflikt

- Tillit til Jönsson
Stabæks styreleder Einar Schultz har imidlertid ingen tro på at det kommer noe klart svar fra Jönsson, og er uansett tydelig på at det er svensken som leder Stabæk mot RBK søndag.

- Jeg ser naturligvis dilemmaet Stabæk Support peker på, men deler ikke deres konklusjon. Sportslig utvalg og spillerne har full tillit til Jan Jönssons profesjonalitet og integritet. Vi mener det er best for laget at han fortsetter i en krevende periode for Stabæk, sier Schultz til Nettavisen.

Han fikk høre om utspillet fra supporterne etter at Stabæk ble slått ut av europacupen i Hviterussland torsdag kveld.

- Jeg hadde da en prat med Janne og spillerutvalget, og det er ingen tvil om at alle står bak Janne. Det sender vi ut en pressemelding om nå, sier Schultz.

Fri til å undertegne
- Vet du hva Jan Jönsson gjør 1. januar 2011?

- Nei, jeg gjør ikke det, og jeg vil ikke spekulere i det. Og jeg tror ikke han har bestemt seg hundre prosent ennå. Han har jo bedt om å få tenke seg om ut juli. Det jeg vet, er at han ikke trener Stabæk, poengterer Schultz.

Han understreker at Jönsson siden 1. juli fritt har kunnet undertegne en avtale med en annen klubb uten å involvere Stabæk.

- Men det tror jeg ikke han har gjort, sier Einar Schultz til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.