RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TUNG DAG: Leeds og manager Uwe Rösler kunne trengt poengene, men feilet til de grader på besøk hos topplaget Middlesbrough
TUNG DAG: Leeds og manager Uwe Rösler kunne trengt poengene, men feilet til de grader på besøk hos topplaget Middlesbrough Foto: Richard Sellers (Getty Images)

Leeds ga bort komiske baklengsmål - tre ganger

Sist oppdatert:
Uwe Röslers lag fikk stryk borte mot topplag.

MIDDLESBROUGH - LEEDS 3-0:

De kunne tatt et steg videre opp mot opprykkskampen i The Championship, men da var Leeds nødt til å knekke andreplasserte Middelsbrough på Riverside stadium.

Det gikk på ingen måte for tidligere Lillestrøm- Viking- og Molde-trener Uwe Röslers utvalgte.

Allerede etter tre minutter stormet hjemmelaget framover på sin høyreside. Det påfølgende innlegget fra Christian Stujani skapte store problemer for Leeds' bakre rekker.

Midtstopper Giuseppe Bellusci misset grovt med klareringen, og David Nugent fikk en takknemlig oppgave med å trykke inn 1-0 fra innsiden av femmeteren.

Klasse-selvmål

Enda verre ble det for italienske Bellusci da han etter drøye halvtimen stupheadet inn 2-0 i eget nett.

Sky Sports omtaler den tidligere Catania-spillerens manøver som noe som minner om årets selvmål. Keeper Marco Silvestri, også han italiener, sto klar like bak for å plukke opp det som så ut til å bli et ufarlig innlegg.

(artikkelen fortsetter under bildet)

KLASSEMÅL, FEIL VEI: Middlesbroughs Stewart Downing trodde no knapt sine egen øyne Leeds-stopper Giuseppe Bellusci stupheadet inn et merkverdig selvmål. Dette var bare ett av flere Boro fikk meget lettkjøpt av gjestene.Men landsmannen foran styrte isteden ballen kontant i eget nett. Bellusci og Silvesti kan neppe skylde på at de ikke forsto språket til den andre, om det i hale tatt ble kommunisert noe i denne merkelige situasjonen.

Mer forsvarskomedie

Leeds italienske midtstopper unngikk flere blemmer i andre omgang, men ni minutter før full tid var det isteden stopperkollega Sol Bambas tur til å forære Boro mål nummer tre.

På komisk vis mistet Elfenbenskystens tidligere landslagsmann fotfestet da han hadde ballen i beina.

Dermed var det bare for innbytter Diego Fabbrini å runde Silvestri og punktere det som ble en miserabel dag for Leeds og manager Rösler.

Middlesbrough befester sin gode posisjon på tabellens andre opprykksplass og har nå 20 poeng. Leeds blir liggende på 14.-plass med 11 poeng på ni kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere