RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Leeds skuffer igjen

Sist oppdatert:
Tøff bortekamp mot Doncaster fredag og vi tror Leeds taper igjen.

Les også: Lesernes oddstips fredag

Fredagsmenyen på Langoddsen er innholdsrik, men uoversiktlig. Litt engelsk fotball, en kamp fra tysk bundesliga og 3 kamper fra 2. bundesliga, samt kamper fra fransk Ligue 2 er hovedmenyen, ispedd norsk fotball fra 3. divisjon og en kamp fra eliteserien i håndball for menn. Sist fredag lanserte vi kanonobjektet Fjøra i Sogn & Fjordane. Et slikt objekt har vi dessverre ikke å by på. Men helgen ser strålende ut.

Fortsetter den gode trenden
Fredagens beste spilleobjekt finner vi i engelsk Championship der Doncaster tar imot Leeds.
Det var stilt visse forventninger til hjemmelaget foran denne sesongen, og foreløpig er forventningene innfridd. 3-2-1 på lagets seks første matcher, og bortsett fra at halvstygt 0-4 tap borte mot Cardiff har prestasjonene vært gode. Tapet mot Cardiff kom for øvrig i Craig Bellamys debutkamp for waliserne, så den kampen var nok litt spesiell.

Giftig spisspar
En av de beste spissene i Championship, Billy Sharp (to må hittil), har tilholdssted i Doncaster. Og nå har han fått en makker som leverer også, i form av James Coppinger (hattrick sist og fire mål totalt). Doncaster innehar i øyeblikket en sterk fjerdeplass og det er slett ikke utenkelig at laget kan kjempe om en playoffplass denne sesongen. Manager Sean O'Driscoll kan mønstre uendret mannskap, da forsvarsspiller James O' Connor er meldt klar etter å ha fått seg en smell i tirsdagens kamp mot Norwich.

Nå kan du tippe på Android-telefoner

Variabelt
Leeds har hatt en en helt ok sesongstart med 3-1-2 på sine seks første matcher, men gikk på en stygg smell borte mot Barnsley tirsdag (2-5), etter å ha tatt ledelsen tidlig i kampen. Veldig variable innsatser til nå, og laget tok en heldig 2-1 seier hjemme mot Swansea sist lørdag. Manager Simon Grayson hentet inn 3-4 spillere i overgangsvinduet, og sammen med andre nyervervelser før sesongstart vil det trolig ta tid før Grayson finner sin førsteellever. Gode Robert Snodgrass (som ble skadet i treningskampen mot Brann i Bergen) er friskmeldt, det samme gjelder Billy Paynter. Nysignerte Ramon Nunez aspirerer også til en startplass. Uansett så gjør nok Simon Grayson flere endringer etter tirsdagens ydmykende nederlag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Vi har god tro på at Doncaster vinner denne kampen, og 2,20 på H kan spilles som singel. På en fredag med få andre alternativer, nøyer vi oss med singelspill i kveld og ser frem til en rekke gode objekter lørdag og søndag.

Spilleforslag fredag:
Kamp 21 Doncaster - Leeds 2,20 2,85 2,70
Vår innsats på Doncaster er kr 100
Her kan du spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Noen øvrige vurderinger lørdag:
- Hertha Berlin jager sin fjerde strake seier i 2. bundesliga når de i ettermiddag møter Union Berlin til byderby borte. Men 1,85 for en borteseier i et lokaloppgjør er magert, selv om Union har åpnet svakt
- Normalt hjemmesterke Alemannia Aachen jager sin første hjemmeseier mot Energie Cottbus. 2,25 var nære et spill for oss
- Toppoppgjør i Superettan i Sverige der tetlaget og svært hjemmesterke Norrköping(8-2-1) tar imot Landskrona (fjerdeplass). Landskrona jager kvalikplass, men er svake borte (3-4-5) og Norrköping tar et langt og solid steg mot opprykk med seier i kveld. 1,70 på H var også nære kupongen.
- Laber odds på Eintracht Frankfurt (1,70) hjemme mot Freiburg i den svært ustabile tyske Bundesligaen. Vi styrer unna.

Her finner du dagens langoddsprogram

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere