RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legende i Drillos fotspor

Foto: SCANPIX
Bora Milutinovic tar over Irak.

Bora Milutinovic (64) er den eneste personen som har ledet fem lag i et VM-sluttspill: Mexico (1986), Costa Rica (1990), the United States (1994), Nigeria (1998), and China (2002). Nå kan det gå mot det sjette VM-sluttspillet for serberen.

- Jeg har blitt tilbudt jobben med å lede Irak i Kontinental-cupen, og har takket ja, sier Milutinovic ifølge FoxSports.

Kontinentalcupen avholdes i Sør-Afrika, og er regnet som et Prøve-VM. Irak er regjerende Asia-mester, og skal møte Sør-Afrika, Spania og New Zealand. I den andre gruppen spiller Brasil, Italia, USA og Egypt.

Drillo fikk sparken som Irak-trener i februar 2008. Siden den tid har landslaget blitt ledet av Adnan Hamad, Jorvan Vieira og Radhi Shenaishil, skriver Wikipedia.

Laget er nummer 82 på Fifa-rankingen, og nummer syv i Asia. De ligger på tredjeplass I sin VM-kvalifiseringsgruppe, tre poeng bak Australia.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere