*Nettavisen* Sport.

Legende med klar tale til Klopp: - Stjernen bør erstattes

NY KEEPER? Bruce Grobbelaar tror Jürgen Klopp vil ha en ny burvokter. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)

Den frittalende Bruce Grobbelaar fornekter seg ikke.

Liverpool-manager Jürgen Klopp uttalte nylig på en pressekonferanse at han trolig kom til å gjøre endringer i troppen når overgangsvinduet åpner i januar og at han vil få penger av eierne til å gjøre nettopp dette.

Helt siden tyskeren ankom Anfield i høst har det blitt spekulert i at Klopp ønsker en ny keeper og en burvokter kan stå høyt på ønskelisten, selv om belgiske Simon Mignolet har prestert bra under Klopps ledelse.

Liverpool-legenden Bruce Grobbelaar, som voktet buret til de røde i flere sesonger, er likevel helt klar på at manageren bør bytte ut Mignolet.

Keeperkjempen sier han lenge har vært skeptisk til belgieren.

- Jeg har kritisert ham mye de to-tre siste årene. Jeg fikk faktisk beskjed om å slutte å kritisere ham så åpent. Jeg synes han er en bra skuddstopper, men han er ikke komplett. En komplett keeper er også god med beina og sjef i feltet, sier Grobbelaar til talkSport, ifølge Daily Mail.

Grobbelaar tror Klopp ser til Tyskland etter en ny keeper.

Klikk på bildet for å forstørre.

KRITISK: Bruce Grobbelaar. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

- Jeg tror han ønsker å kjøpe en erstatter for Mignolet. Det er et par keepere i den tyske ligaen som han kikker på og jeg tror det vil bli én av hans første signeringer, forteller den eksentriske legenden.

Grobbelaar spilte for Liverpool i perioden 1981 til 1994. I dag jobber han som trener for Newfoundland i Canada og hevder at selv den klubben har en bedre sisteskanse enn det Liverpool har i Simon Mignolet.

- Jeg har en ung keeper i Canada. Han er 24 år gammel og han har flere gode kvaliteter enn Mignolet. Han er mer komplett, sier Grobbelaar.

Mignolet kom til Liverpool fra Sunderland under Brendan Rodgers periode som sjef i klubben, men har måttet tåle en del kritikk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.