RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legger press på Sturridge

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Både Brendan Rodgers og Steven Gerrard legger et blytungt press på Liverpools siste signering.

Daniel Sturridge ble onsdag presentert som Liverpool-spiller. Den engelske landslagsspissen forlater dermed Chelsea, der han har fått minimalt med spilletid denne sesongen.

23-åringen kan imidlertid ikke vente seg noen kjære mor hos sin nye arbeidsgiver heller. Allerede fra dag én får han krystallklar beskjed om å prestere av både kaptein Steven Gerrard og manager Brendan Rodgers.

– Han har sagt at han ønsker å spille for en storklubb. Nå er det ingen unnskyldninger. Han er nå sammen med gode spillere i en stor klubb, sier Gerrard til BBC.

Én hel kamp
Brendan Rodgers slutter seg gjerne til veteranens formaninger.

– Vi har hentet en spiller som vet han må prestere, hvis han skal være i en av verdens beste klubber. Det er kanskje hans siste sjanse, og det er sikkert en av grunnene til at han har valgt oss, sier Liverpool-sjefen til klubbens hjemmeside.

Daniel Sturridge har kun spilt én hel kamp for Chelsea denne sesongen. Ved siden av de 90 minuttene mot West Bromwich i november, har det blitt en håndfull korte innhopp.

I Liverpool er man likevel sikker på at unggutten blir en suksess.

– Jeg har all mulig tro på ham, han kommer til å bli en hit, og han blir en annerledes trussel offensivt, sier Brendan Rodgers.

Går langt tilbake
Forholdet mellom Rodgers og Sturridge går langt tilbake.

– Jeg har kjent han siden han var 12 år. Jeg har sett han i forskjellige klubber. Han skapte seg et navn som ungdomsspiller i Manchester City, og var en av Europas beste unge angripere, sier Liverpool-manageren.

At det har gått trått i Chelsea, har han også forståelse for.

– Han flyttet til Chelsea, og det er vanskelig for en ung spiller. Han er en målscorer, og den eneste gode perioden han har hatt, var i Bolton. Men når han spiller, scorer han mål, sier Rodgers. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere