RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legia sparker Celtic-syndebukken

Den ansvarlige for tabben som førte til at Legia Warszawa ble kastet ut av mesterligaen, mister jobben i den polske klubben.
Den ansvarlige for tabben som førte til at Legia Warszawa ble kastet ut av mesterligaen, mister jobben i den polske klubben. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Tabben får konsekvenser.

Den ansvarlige for tabben som førte til at Legia Warszawa ble kastet ut av mesterligaen, mister jobben i den polske klubben.

Daglig leder Marta Ostrowska i Legia har fått skylden for feilen som førte til at Henning Berg byttet inn Bartosz Bereszynski mot Celtic.

Klubben trodde polakken hadde sonet sin karantene på tre kamper i Europa, men spilleren var aldri registrert til lagets tre andre kvalifiseringskamper i mesterligaen. Han sto aldri over noen kamper.

Dermed brukte Berg en ulovlig spiller i tre minutter mot Celtic og ble kastet ut av turneringen. Det får konsekvenser for Ostrowska.

– Styret møtes ikke før på fredag, men vi vet allerede at Legia vil ha en ny administrator, sier Legias Dariusz Mioduski.

Ostrowaska ble ansatt i 2013 som den første kvinnelig daglige lederen i den polske toppserien. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere