RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Lei av å bli kalt John

Sist oppdatert:
- Endelig en trener som kan navnet mitt, sier City-keeperen.

Fabio Capello gjorde Joe Hart til Englands soleklare førstevalg mellom stengene, men City-keeperens navn festet seg likevel ikke i hodet til lagets keepertrener.

Ifølge Hart kalte Franco Tancredi ham for «John» gjennom hele sin periode som keepertrener for landslaget.

Ubeseiret
På tirsdagens pressekonferanse sa en spøkefull Hart at han er glad for at han nå blir trent av noen som kan uttale navnet hans.

- Han kan i alle fall navnet mitt, det er en forandring til det bedre. For min del, var Capello-æraen et eventyr. Jeg er veldig takknemlig for hva Mr. Capello gjorde for karrieren min. Det er en ære at han gjorde meg til Englands førstekeeper, sier Hart ifølge Goal.com

- Jeg vil gjøre mitt beste uansett hvem som er Englands manager. Å være ubeseiret er en fin statistikk å ha med seg, og jeg vil fortsette med det.

Frykter van Persie
Det var nåværende England-sjef Stuart Pearce som hentet Hart fra Shrewsbury for 600.000 pund da han var sjef i Manchester City. Hart mener at Pearce er mer enn god nok til å ta jobben som England-sjef på permanent basis.

- Jeg ser på ham som en god kandidat. Han er en lidenskapelig fyr. England er perfekt for ham.

Før onsdagens kamp mot Nederland peker Hart ut Robin van Persie som den potensielt største trusselen mot sitt lag.

- Han scorer mål fra alle hold om dagen, men han er ikke ustoppelig. Vi slo Arsenal 1-0. Nederland er en av våre fremste rivaler i EM og vi må spille som om det er et mesterskap. De er VM-finalister, og vi må vinne kamper som denne.

Kampen kan du følge i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere