RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ler av Magne Hoseth-rykte

BYTTER BEITE: Magne Hoseth.
BYTTER BEITE: Magne Hoseth. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Magne Hoseth fortsetter fotballkarrieren - men ikke i Aalesund.

34-åringen, som nylig skilte lag med Viking, trente med Mjøndalen onsdag. I etterkant stilte midtbaneveteranen seg positiv til å ikle seg den brune MIF-drakta.

Slik ble det likevel ikke.

Nå tyder alt på at 34-åringen fortsetter karrieren i AaFK, skriver Sunnmørsposten, som hevder å vite at det skal være snakk om en kontrakt som strekker seg ut året, med mulighet til forlengelse.

Dette avviser klubbdirektør Henrik Hoff.

- Ja, det kan jeg avkrefte på det sterkeste. Og mer enn det har jeg egentlig ikke å si om den saken, sier Hoff til TV 2 Sporten.

Hoseth ler av dette ryktet. I en SMS til TV 2 Sporten kaller han det «vittig».

Mjøndalen-trener Vegard Hansen, som ønsket å se Hoseth i aksjon i en treningskamp før han eventuelt kunne tilby veteranen kontrakt, forklarte overfor Drammens Tidende hvorfor det ble uaktuelt å signere ham for de brune nå:

- Magne er klubbløs og ville ikke risikere skader i en slik kamp. Det skjønner jeg, men vi var usikre på hvilken forfatning Hoseth var i nå – og jeg ville gjerne se ham i kamp før vi eventuelt skulle gå inn i forhandlinger. Vi vil ikke ta noen forhastede beslutninger, sa Hansen til avisen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere