RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ler av Sunderland-rykter

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Overgangsryktene rammer nå også Ole Gunnar Solskjær.

BERGEN/BUDAPEST (TV 2 Nettavisen): Ved midnatt stenger overgangsvinduet for europeiske klubber. Ryktene florerer, og nå har de også nådd Manchester United og Norges Ole Gunnar Solskjær.

Flere uavhengige engelske supporternettsteder melder torsdag at Manchester United har kommet til enighet med Sunderland om å låne ut Solskjær i fire måneder.

Assistentrener for Keane?
ManUtdtalk.com hevder blant annet at Manchester United har bekreftet overgangen, og spekulerer i at Solskjær kan bli Roy Keanes assistentmanager i Sunderland på sikt.

- Da må i så fall Roy Keane ha skrevet under på kontrakten for meg, ler Ole Gunnar Solskjær når han blir spurt om ryktene som raskt spredde seg på nettstedet newsnow.co.uk av TV 2 Nettavisen i Budapest.

- Hvordan reagerer du når det spekuleres i din fremtid?

- Jeg reagerer ikke i det hele tatt, egentlig. Jeg er så vant med dette her. Det er ikke akkurat det første ryktet jeg hører om min fremtid, svarer Solskjær.

Sprer ryktet videre
Og sprer selv ryktet videre til lagkamerat Tommy Svindal Larsen på landslaget.

- Hørte du det, Tommy? Jeg skal ha skrevet under for Sunderland mens jeg satt på flyet, gliser Manchester United-stjernen.

TV 2 Nettavisen var torsdag også i kontakt med Solskjærs rådgivere, som betegner Sunderland-spekulasjonene som «det reneste sludder».

Bakgrunnen for spekulasjonene er trolig at Sunderlands nye manager, Roy Keane, tidligere torsdag uttalte til klubbens egen hjemmeside at han hadde inngått en avtale med gamleklubben Manchester United om å låne spillere.

Møtt av United-fans
Ole Gunnar Solskjær har nylig kommet tilbake etter å ha tilbrakt to år på sidelinjen med en komplisert kneskade.

Da han sammen med resten av de norske landslagsspillerne torsdag ettermiddag ankom flyplassen i Budapest, ble han møtt av en horde elleville ungarske Manchester United-fans som hyllet den norske landslagsstjernen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere