RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: HEIKO JUNGE (SCANPIX)

Leter etter Rekdal-erstatter

Sist oppdatert:
Kaiserslautern har startet jakten på Kjetil Rekdals etterfølger.

Nordmannens dager i Kaiserslautern ser ut til å nærme seg slutten. De siste par ukene har spekulasjonene og trykket mot ham økt, og etter 1-2-tapet mot Köln mandag tar laget vinterpause på nedrykksplass.

Nå er også tålmodigheten brukt opp.

Sjekker andre
Klubbmanager Klaus Toppmöller har dermed startet jakten på en annen trener - selv om nordmannen fortsatt sitter i jobben.

- Jeg har støttet ham helt frem til mandag, men nå må jeg kontakte andre trenere, sier Toppmöller ifølge Kicker.

- Vi ligger på nedrykksplass ved vinterpausen. Det oppsummerer egentlig situasjonen vår, legger han til.

Toppmöller innrømmer imidlertid at det blir vanskelig å finne en annen trener som er like godt likt som Rekdal. Klubbens dystre økonomiske situasjon gjør det heller ikke letter. Han utelukker derfor ikke at det til slutt likevel blir nordmannen som er ved roret når treningene starter opp igjen tidlig i januar.

For dårlig
Rekdals Kaiserslautern startet sesongen elendig, men kom seg utover høsten. Evnen til å avgjøre jevne kamper, og ta poeng når de burde hatt det, har imidlertid vært for dårlig hele veien. For et par uker siden kunne de fått en bitteliten luke til nedrykksstreken, men 2-0-ledelse ble til 2-3-tap mot bunnlaget Carl Zeiss Jena.

Høstsesongen oppsummerte egentlig seg selv da laget tapte 1-2 mot Köln etter at Kölns vinnermål, kun noen minutter før full tid, egentlig skulle vært avblåst for offside.

Se her for tabellen i 2. Bundesliga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere