RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leverkusen vil ha Bratseth

Sist oppdatert:
Rosenborg-direktør Rune Bratseth skal igjen være en av favorittene til en toppjobb i den tyske storklubben Bayer Leverkusen.

Champions League-finalisten fra 2002 står foran store organisasjonsendringer denne sommeren, og Rune Bratseth er igjen ønsket til en av toppstillingene.

Mange endringer
Jürgen Kohler, som nå er sportsdirektør, er nemlig på vei til Stuttgart som trener. Manager Ilja Kaenzig er på vei til Hannover 96 i samme rolle. Finansdirektør Wolfgang Holzhauser er på vei til jobben som president i det tyske forbundet.

RBKs sportsdirektør skal sammen med den tidligere stjernespissen Oliver Bierhoff være ønsket i rollen som sportsdirektør eller manager.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, vil Leverkusen ta kontakt med Bratseth i løpet av kort tid.

I desember 2001 var Bratseth også aktuell for jobben som sportsdirektør i Leverkusen. Den gang la tyskerne alt til rette for en overgang, men etter å ha tenkt seg nøye om, sa Bratseth den gangen nei.

- Ikke noe tema
Det vil han også gjøre denne gangen.

- Jeg er ikke spurt denne gangen, men min situasjon har ikke endret seg siden forrige gang, sier Bratseth til TV 2 Nettavisen.

Da Bratseth sa nei forrige gang, sa han at han måtte ha vært 80 prosent sikker på at det var rett å ta med seg familien til Tyskland. Etter en totalvurdering mente han da at han bare endte opp på å være 65 prosent sikker på at det var rett.

- Da var jeg for så vidt ganske nær, men ingenting er endret i forhold til min egen situasjon. Det er for så vidt smigrende å bli nevnt, men dette er ikke noe tema for meg denne gangen, sier Bratseth videre.

Bayer Leverkusen endte på 3. plass i Bundesliga denne sesongen, og får dermed en sjanse i Champions League neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere