Leverkusen vinner klart

Foto: WOLFGANG RATTAY (Reuters)

Greske Aris Thessaloniki er ikke noe stort bortelag. Her er dagens første oddstips.

04.11.10 12:47

Les også: Lesernes oddstips torsdag
Oddstips 2: Her blir det uavgjort

Lunsjtips Bjerke: En spenstig banker

Etter to dager med Champions League overtar Europa League på langoddsen. Det tilbys også spill på en rekke ishockeyobjekter. Vi finner grunnlag for to spillforslag i fra dagens rikholdige program.

Vi setter ikke penger på Rosenborgs kamp i dag, men nevner at du kan se Rosenborg - Atletico på Viasat 4 klokken 19.00.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Lillehammer - Frisk Asker
GET-ligaen. Lillehammer overrasket oss da de slo Vålerenga for annen gang denne sesongen. Det ble 5-3 til Lillehammer på Jordal. De hadde tapt fire på rad før det, mot Sparta, Stavanger, Lørenskog og Rosenborg. Lars Hammerseng har vært ute en stund og på lørdag måtte Patrik Bäärnhielm kaste inn håndkledet etter halvspilt kamp, men i dag er laget skadefritt, melder LIK på egen nettside.

Frisk vant på lørdag, endelig, og de sluttet ikke før det sto 7-0 i Askerhallen mot bunnkollega Stjernen. Denne og 4-1 hjemmeseieren over Manglerud Star er Frisks eneste triumfer hittil, i tillegg har de to tap i spilleforlengelse mot Rosenborg og Storhamar, begge på hjemmeis. Alt på borteis er tapt, stort sett med klare sifre. Nicola Fontanive er ute med skade i dag.

Det står 11-0-1 fordel Lillehammer på de tolv siste innbyrdes inkludert eventuell spilleforlengelse, det er overraskende hvor lite Frisk har fått til mot dagens motstander selv i sesongene de hadde et sterkere lag enn nå. Det første møtet denne sesongen tapte Frisk 4-7 på hjemmeis. Det er vanselig å se for seg Frisk få til noe i Kristins Hall denne sesongen. At de vant 7-0 mot Stjernen sist var vel og bra, men er ingen grunn til å friskmelde laget, da Stjernen kan gjøre veldig svake matcher for tiden. I dag skal Lillehammer vinne med tre-fire mål og vi spiller hjemmeseier med to mål eller mer til 1,50 i odds. Vi bruker denne i en dobbel.

Nå kan du tippe på iPhone

Bayer Leverkusen - Aris Thessaloniki
Europa League gruppe B. Leverkusen har kun spilt én hjemmekamp hittil, den vant de 4-0 over Rosenborg. Bortekampene har har gitt to poeng etter 1-1 mot Atletico Madrid og 0-0 mot dagens motstander. I Bundesliga henger man bra med, men poengfangsten har vært størst på bortebane, uten at vi legger alt for mye vekt på det. Leverkusen ligger på fjerdeplass i Tyskland med 5-3-2 totalt. Augusto er tilbake fra skade, mens det ser ut som Hyypia, Castro, Kiessling og Ballack ikke spiller.

Aris Thessaloniki holdt dagens motstander til 0-0 hjemme, i en kamp Leverkusen så ut til å gå for 0-0 fra første spark på ballen, en kjedelig affære. Da var det mer sus over Aris 1-0 hjemmeseier over selveste Atletico Madrid, de regjerende mestere. På bortebane er man et helt annet lag, noe vi så da grekerne tapte 1-2 på Lerkendal. Vi har ingen skaderapport fra Aris.

Aris har 2-0-2 og målscore 2-2 på bortebane i Gresk Superliga. De ligger på femteplass, en plass de endte på forrige sesong. De hadde da 3-6-6 på bortebane totalt, og Aris utmerker seg som et spesielt svakt bortelag, i Hellas og ikke minst når reisene blir lengre. Sjansen for at de får til noe i Tyskland må være meget beskjedne. Oddsen for H er 1,22, det er ikke blant dagens beste dealer hos Norsk Tipping. 1,75 for seier med to mål eller mer er heller ikke gull, men hakket nærmere spill hos oss da vi tror Aris er sjanseløse i dag og taper denne stort. Vi spiller en klar seier til Leverkusen til 1,75 i odds. Vi får en dobbel til 2,63 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.25.

60. Lillehammer - Frisk Asker (0-1) 1,50 5,95 2,90
81. Bayer Leverkusen - Aris Thessaloniki (0-1) 1,75 3,65 3,00

Total odds: 2,63

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.