Lihaug får ugandisk motstander

Bokseren Tim-Robin Lihaug slipper å sette ungdomstittelen sin på spill i Frederikshavn.

Bokseren Tim-Robin Lihaug slipper å sette ungdomstittelen sin på spill i Frederikshavn. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Bokseren Tim-Robin Lihaug slipper å sette ungdomstittelen sin på spill i Frederikshavn.

Kampen går 7. februar, men han får likevel en tøff motstander i det neste Nordic Fight Night-stevnet.

Da skal bergenseren som trenes av tønsbergmannen Ulf Johansen i spanske Torrevieja, opp mot Farouk Daku fra Uganda. Han er 29 år gammel og regjerende øst- og sentralafrikansk mester.

Lihaug skal ut mot en erfaren bokser som har gått 25 kamper. 18 av dem er endt med seier, mens seks er tapt og en endte uavgjort. Han har sikret ni av seirene på knockout.

Den norske ungdomsmesteren har på si side gått ti kamper med ni seirer. Nå kommer han til å møte en south paw-bokser (går med høyrearmen foran) for første gang i karrieren, og det er en utfordring i seg selv.

Oppkjøringen til kampen er allerede godt i gang, og en av de nærmeste dagene skal også Ole Klemetsen slutte seg til treningsleiren i Spania. «Lukkøye» skal gi råd og vink i forbindelse med treningen.

Tim-Robin Lihaug bokset sin forrige kamp i København 29. november i fjor. Da sikret han seg ungdomstittelen i World Boxing Organization etter å ha slått George Berosjvili klart på poeng over ti runder.

Også tungvekterne Kai Robin Havnaa, Simen Smaadal og Alexander Hagen skal i aksjon i Arena Nord i Frederikshavn i februar. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.