Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lille Louis brast i gråt da van Persie forlot United - fikk drømmetur til Tyrkia

MØTE MED HELTEN: Louis Diamond var trolig blant de som ble aller mest lei seg da Robin van Persie forlot Manchester United i sommer. Dermed ble han invitert til Tyrkia ...
MØTE MED HELTEN: Louis Diamond var trolig blant de som ble aller mest lei seg da Robin van Persie forlot Manchester United i sommer. Dermed ble han invitert til Tyrkia ... Foto: Privat (Instagram)
Sist oppdatert:
Fenerbahces klubbpresident inviterte hele familien på besøk.

De aller fleste reagerte ikke med mer enn et skuldertrekk da Robin van Persie forlot Manchester United til fordel for tyrkiske Fenerbahce i sommer.

Nederlenderen var i sine to siste sesonger på Old Trafford hjemsøkt av skadeproblemer, og konsensus var at det beste var å bli kvitt den aldrende spissen og heller bruke penger et annet sted.

Akkurat dét var imidlertid ikke alle enige i.

Engelske Louis Diamond rakk nemlig å bli veldig glad i van Persie i løpet av måljegerens tre sesonger, og brast i gråt da det ble klart at favoritten skulle videre i fotballkarrieren, skriver Daily Mail.

Det opptrinnet ble filmet av guttens foreldre, før det siden ble spredt i stor fart på nettet. Til slutt nådde det Fenerbahces klubbpresident Aziz Yildirim, som bestemte seg for å gjøre noe spesielt og like godt inviterte hele familien til Tyrkia.

Familien Diamond fikk dermed se lagets 2-0-seier over Eskisehirspor, men enda viktigere: Louis fikk treffe helten sin på ordentlig. I en seanse på Fenerbahces stadion tok van Persie i mot den lille gutten med en god klem, utdeling av effekter og hyggelige ord.

- Jeg så videoen av Louis og det var veldig emosjonelt fordi det var en reaksjon som kom fra hjertet hans. Det var så søtt og gjorde meg veldig rørt, sa van Persie da han traff en av sine største beundrere.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=O6rlboQZzcq3oYNeQeMh7IFpiZFaodYRxrI3hkmvPefUTxhBnM0gGlu29-yTnzJ56zMiUQCXWw5Sp105OGDGzGJcVB2dB_iNCo7mWrPaynv9p7trXq1gPA&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!