*Nettavisen* Sport.

Lillestrøm henter Sandnes Ulf-spiller

LILLESTRØM: Malaury Martin forlater Sandnes Ulf. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Malaury Martin er klar for spill på Åråsen.

Lillestrøm har falt som en stein på tabellen etter fem strake kamper uten seier. Før høstsesongen forsterker de laget med franske Malaury Martin.

26-åringen kommer fra Sandnes Ulf, der han har spilt i halvannet år. Han skrev under for Lillestrøm lørdag, og kontrakten strekker seg ut neste sesong.

- Vi er glade for å ha fått inn en anvendelig midtbanespiller i Malaury. Han er en fleksibel spiller som kan brukes både på venstre kant, sentralt på midtbanen og i tierrollen. Malaury har erfaring både fra fransk Ligue 1 og engelsk Championship og vil tilføre oss sårt tiltrengt rutine. Han var midt i sesongen med sin tidligere klubb, så han er i kampform og klar til å spille for oss fra dag én, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til klubbens nettside.

LSK har mistet Moryké Fofana og Bjørn Helge Riise i sommer. De var en stund med i kampen om medalje, men den siste tids formsvikt har sendt dem nærmere bunnstriden.

Etter 17 kamper er de nummer ni på tabellen, fem poeng over Tromsø på kvalifiseringsplass.

Martin, som har en fortid i Monaco, Blackpool og Middlesbrough, blir spilleklar til neste helgs kamp mot serieleder Rosenborg. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag