*Nettavisen* Sport.

Lillestrøm slår tilbake

Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB / Scanpix)

LSK gikk poengløse av banen mot RBK, men hvis de fortsetter spillet fra Lerkendal skal seieren være innen rekkevidde mot Sarpsborg 08.

14.07.13 11:48

Sportspills meny søndag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V64 Jarlsberg:Legende minnes
Tippetips: Skifte i toppen?

langoddsen i dag finner vi blant annet Gold Cup, Tippeligaen, Allsvenskan, finsk Veikkausliiga og 1. divisjon, islandsk Superliga, brasiliansk serie A og ATP Båstad.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Sarpsborg 08 – Lillestrøm B 3.15
Sarpsborg 08 leverte en svak kamp hjemme mot Odd forrige helg; de helt store sjansene lot seg vente på, og selv om sarpingene kom til mange innlegg i jakten på utligning, slet de med å produsere noe i offensivt inne i boksen. Tapte dermed 0-1. Har falt ned på 12.plass med 1-1-3 på de fem siste, og har 3-2-2 hjemme, hvor de har for det meste tatt poeng fra lag på nedre halvdel, men også slått Viking. Haraldur Björnsson er ute.

Lillestrøm hadde fortjent poeng på Lerkendal i forrige runde, men RBKs Daniel Örlund var i det umulige hjørnet og sørget for at trønderne beholdt alle tre. Nederlaget var deres tredje på rad, og de gule falt dermed ned på playoffplassen med 4-3-8 totalt. Har ikke bedre enn 1-0-6 på bortebane, hvor deres eneste seier kom mot Molde i april, og har tapt seks strake på fremmed gress siden.

Det omvendte oppgjøret endte 2-2. Sarpsborg er favoritter, men LSK leverte en god kamp mot RBK sist, og hvis de fortsetter med spillet de viste på Lerkendal er det gode muligheter for tre poeng.

Dagens avslag
Malmö - Åtvidaberg H 1.40
Malmö leder Allsvenskan og har 3-3-1 på hjemmebane, men har tapt mot Häcken og spilt uavgjort mot svake Halmstad på Swedbank stadion. Åtvidaberg er et av formlagene i Allsvenskan med 4-0-1 på de fem siste, og kommer fra en sterk borteseier over Elfsborg. Vi holder oss unna 1.40

Dagens spill
198. Tomsø - Sogndal
Tromsø kom seg til 2. kvalikrunde i Europa League etter de slo NK Celje 2-0 i Slovenia på torsdag. Tapte derimot forrige hjemmekamp mot Molde 2-3 og har labre 2-0-3 på de fem siste i serien. Står med 5-0-2 hjemme, hvor de hadde fire seiere på rad før Molde-kampen. Tapte også noe bekymringsverdig mot Sandnes Ulf i april, men er vanligvis solide på Alfheim.

Sogndal fortsetter å plukke jevnt med poeng og har 2-3-0 på de fem siste. Fikk med seg ett sterkt bortepoeng mot Aalsesund sist; Magnus Stamnestrø utlignet for SF 10 minutter før slutt, tross at de spilte med én mann mindre. Står med 3-2-3 på bortebane: slått Molde, Haugesund og Sandnes Ulf – delt poeng med Aalesund og Lillestrøm – tapt for Vålerenga, Viking og Godset. Tonny Brochmann og Espen Næss Lund er skadet. Sidimane Sagna soner karantene, mens Per Egil Flo er usikker.

Tromsø spilte kamp senest på torsdag, og det er godt mulig at turen til Slovenia merkes på kroppen ennå. Gutan vil garantert ha fokus på det defensive etter å ha sluppet inn tre mål mot Molde. Vårens match i Sogndal endte uavgjort 2-2, mens sluttresultatet på Alfheim i fjor ble 1-1 etter en sen scoring av Sogndal. Vi tror dagens oppgjør kommer til å utvikle seg til en stillingskrig med mange tøffe dueller, hvor begge lag kommer til forsvare seg godt.

202. Kvik Halden – Birkebeineren
Kvik Halden så ut til å ha sikret seieren i forrige hjemmekamp mot Træff (5.), men gjestene utlignet til 1-1 fire minutter på overtid og sørget for poengdeling. Kampen var preget av få sjanser og massevis av tøffe dueller. Kvik ligger på 7.plass med 6-3-4 totalt, og har 2-2-1 på de fem siste. Står med 3-1-3 på eget gress, hvor de har slått lag fra nedre halvdel og tapt mot de fra øvre.

Birkebeineren, som ledes av tidligere Kvik-trener Ørjan Christiansen, slo Kvik Halden 2-0 i serieåpninga, men har siden kun slått Molde 2 og Kjelsås, og ligger farlig til på 10.plassen med 3-2-8 totalt.Trodde de hadde sikret seg alle tre poengene mot Skarbøvik i forrige runde, men to minutter på overtid utnyttet Skarbøvik passivt spill av hjemmelaget og utlignet til 2-2. Tallene på fremmed gress viser 1-0-6. Babou Sarr soner karantene.

Kvik Halden har kun tapt en av de siste seks og er garantert revansjelystne etter å ha rotet bort seieren i forrige kamp. Birkebeineren vant 2-0 i det omvendte oppgjøret, men har prestert svært dårlig på bortebane gjennom hele sesongen. Vi tror Kvik hevner tapet i dagens kamp.

202. Kvik Halden – Birkebeineren 1.80 3.95 2.70
198. Tromsø – Sogndal over/under 2.5, 1.50 2.10

Total odds 3.78

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.