*Nettavisen* Sport.

Lindegaard la ut «frekt og upassende» Rooney-bilde

I TRØBBEL: Anders Lindegaard risikerer straff etter at han la ut et bilde av Wayne Rooney. Foto: (Getty Images)

Dansken ble kalt irriterende av England-stjernen.

02.12.15 07:50

West Bromwich-keeper Anders Lindegaard, utlånt fra Manchester United, kan bli straffet av det engelske fotballforbundet, skriver Independent.

Ifølge avisen skal Lindegaard har lagt ut et bilde på Instagram som ikke har falt i god jord hos forbundet. Bildet er antatt å være en respons til Wayne Rooney som nylig omtalte Lindegaard i lite flatterende ordelag.

I et intervju med Sports Magazine skal Rooney ha sagt at Lindegaard var en person som irriterte ham og at de to ikke kom godt overens.

- Han er en irriterende fyr, sa Rooney om Lindegaard.

Den danske keeperen, med en fortid i Aalesund, har trolig fått med seg intervjuet og bildet han la ut på Instagram (se under) omtales av Independent som både «frekt og upassende».

Bildet er hentet fra en kamp mellom Manchester United og Arsenal i 2012, der både Lindegaard og Rooney var på banen for United.

På bildet står Rooney bøyd med hodet ned mot skrittet til Arsenals Aaron Ramsey, mens Lindegaard står rett bak United-stjernen.

«Dette er grunnen til at du ikke vil bli sittende fast i en heis med meg, gutt», skriver Lindegaard under bildet og han har tagget Rooney.

Bildet har i skrivende stund 10.400 likes på Instagram og over 1000 kommentarer.

Anders Lindegaard ble hentet til United fra Aalesund i 2010, men i løpet av fire år fikk han kun 19 kamper for den engelske toppklubben.

I sommer ble han utlånt til West Bromwich Albion.

Se det omtalte bildet her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.