RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindegaard må vente

Foto: Aas, Erlend (Scanpix)
Sist oppdatert:
Dansken må trolig belage seg på tribuneplass en stund til.

Den tidligere Aalesund-keeperen signerte allerede før jul kontrakten med den engelske serielederen, men først ved nyttår ble han offisielt en del av Sir Alex Fergusons mannskap.

Samtidig tar papirarbeidet rundt overgangen ekstra lang tid som følge av helligdagene rundt årsskiftet. Ingen hadde derfor regnet med at Lindegaard ville være klar for spill til møtet med West Bromwich 1. nyttårsdag.

Sjansen for å få dansken klar til oppgjøret mot Stoke på Old Trafford tirsdag virket betydelig større, men nå ser også den kampen ut til å komme for tidlig.

Ifølge det danske nettstedet sporten.dk har nemlig ikke Det engelske fotballforbundet (FA) kommet i mål med det omtalte papirarbeidet ennå.

- Det ligger ikke noe dramatisk i det. Der er bare det at ingen av partene har det travelt med at få ham på plass. Det har hele tiden vært planen at han først skulle få sin spillerlisens rundt den 7. januar, siger en kilde i United.

Dermed blir trolig FA-cupkampen mot Liverpool Lindegaards første sjanse til å komme med i United-troppen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere