RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Linderoth hetset på sms

Anders Linderoth har hatt en tøff tid som trener i Hammarby.

Klubben har hatt stempelet «kriserammet» på seg i lengre tid etter varierende resultater på vårsesongen, men i går slo de Landskrona 3-0. Det lettet noe av trykket på trener Anders Linderoth, som forteller at han har hatt det tøft i det siste.

- Jeg har fått telefoner og sms fra fans som har vært hatske og som har krevd min avgang, forteller Linderoth til Expressen.

Etter tapet hjemme mot Gefle for en uke siden hadde fansen fått nok. Mange har krevd Linderoths avgang, først og fremst på ulike internettsider. Andre gikk enda lenger, og kontaktet treneren direkte.

- Det har ikke vært noen trusler, og jeg har ikke følt meg redd, men visste sms og samtaler som har krevd min avgang, har vært hatske, sier han.

Mandagens seier var derfor kjærkommen for Linderoth. Dels fikk laget en smule pusterom på tabellen, og dels fikk han selv arbeidsro.

- Med tap i dag hadde de som ville ha meg vekk, fått vann på mølla. Det får de ikke nå. Nå kan vi i laget jobbe videre utfra den positive følelsen vi har nå, sier Linderoth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere