RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liten bedring for Maradona

Sist oppdatert:
Tilstanden til Diego Maradona var hakket bedre mandag kveld enn det den var 24 timer tidligere.

Verdens en gang beste fotballspiller ble lagt inn på intensivavdelingen på et sykehus i Buenos Aires søndag kveld, etter at han fikk store problemer med å puste. Ryktene vil ha det til at Maradona hadde tatt en overdose kokain, og at han fikk et hjerteattakk som en følge av overdosen.

Fortsatt kritisk
Familiens lege, Alfredo Cahe, fortalte en horde av pressefolk utenfor sykehuset i går kveld at tilstanden til 43 år gamle Maradona fortsatt var å betegne som kritisk, og at han fortsatt lå i respirator.

Respiratoren hadde imidlertid blitt skrudd ned til det laveste nivået. Legene som behandler den argentinske fotball-legenden, vil komme med en pressemelding tirsdag ettermiddag klokka 17.

"Infeksjon i lungene"
Argentinske medier hadde direkte-sendinger i løpet av hele dagen. Bilder fra Maradonas storhetsdager ble vist, i tillegg til at hans mer tragiske ”bedrifter” utenfor banen det siste tiåret også ble viet stor oppmerksomhet.

Tidligere mandag nektet Cahe for at Maradona hadde tatt en overdose kokain, men at han isteden hadde en infeksjon i lungene. Cahe hevdet blant annet at Maradona ikke hadde hatt noe stoffproblem den siste tiden.

President-klem
Argentinas president, Nestor Kirchner, var en av mange som fulgte dramaet tett i hele går.

- Jeg sender ham en stor klem. Jeg håper han kommer seg på bena igjen raskt. Vi må stå ved hans side. Han har fått alle argentinere til å gråte av glede. Han er en stor person, sa den fotballgale presidenten i går ettermiddag, ifølge Reuters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere