Liverpool bekrefter: Vil forlenge med Gerrard

Steven Gerrard har spilt for Liverpool i hele sin karriere. Nå ønsker klubben å gi kapteinen ny kontrakt.

Steven Gerrard har spilt for Liverpool i hele sin karriere. Nå ønsker klubben å gi kapteinen ny kontrakt. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Steven Gerrard har spilt for Liverpool i hele sin karriere. Nå ønsker klubben å gi kapteinen ny kontrakt.

Det bekreftet Liverpool-manager Brendan Rodgers under mandagens pressekonferanse. Gerrards nåværende avtale løper ut til sommeren.

– Vi har snakket med Steven og hans representanter. Han er blitt tilbudt en ny kontrakt. Han fortjener respekt for alt han har gjort for denne klubben gjennom 16 år, sa Rodgers.

I det siste har engelske medier spekulert i en mulig rift mellom Gerrard og Rodgers. Det tilbakeviser Liverpools manager på det sterkeste. Han mener Gerrard fortjener tid på å vurdere tilbudet som er blitt lagt på bordet.

– Det er en viktig avgjørelse for ham. Det vil naturligvis ikke handle om penger. Han er den beste spilleren jeg har jobbet med i Premier League, og jeg håper at det fortsetter. Men vi skal gi ham tid.

– Jeg så noen skrev om en rift mellom oss. Det er skuffende, for det er bare ærlighet og respekt mellom oss to, sa Rodgers.

Gerrard er ikke langt unna å ha spilt 700 kamper for Liverpool. I helgen fikk han spille som innbytter i 1-0-seieren over Stoke. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.