Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool bekymret for Suarez

Uruguay gjør alt for å få superspissen med til VM.

Tidligere denne uken ble det klart at kneskaden Luis Suarez pådro seg i siste seriekamp mot Newcastle krevde operasjon, og torsdag gjennomgikk Liverpool-spissen et mindre inngrep hjemme i Uruguay.

Hele nasjonen håper sin største stjerne blir klar til VM-sluttspillet i Brasil, og Suarez selv kunne berolige de som fryktet det verste.

- Operasjonen gikk veldig, veldig bra og jeg kan love at jeg vil gjøre alt jeg kan for å bli klar til VM. Forhåpentligvis ser dere meg tilbake så snart som mulig, sier Suarez til den uruguyanske avisa El Observador.

Det tar vanligvis opptil seks uker å komme tilbake fra en skade lik Suarez' sin, og ettersom VM starter om under tre uker frykter nå Liverpool at årets toppscorer blir presset ut på banen før han egentlig burde, skriver Mirror.

Selv om han skulle bli klar til kampene mot England, Italia og Costa Rica, er man i Liverpool svært bekymret over at Suarez vil møte i dårlig forfatning til Premier League-sesongens oppkjøring.

Uruguays landslagslege Alberto Pan forteller at de jobber kontinuerlig for å få Suarez klar til mesterskapet.

- Den forventede tiden det tar å komme tilbake i slag, er såpass lang, og derfor bestemte vi oss for å operere umiddelbart, selv om det ikke var en absolutt nødvendighet, innrømmer Pan, som likevel ikke vil garantere at Suarez blir VM-klar.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett