RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-bud på Owen

Sist oppdatert:
Liverpool skal ifølge BBC også ha lagt inn et bud på Michael Owen.

Owen møtte Liverpools manager Rafael Benitez i går ettermiddag, før han også hadde et møte med Newcastle. Tirsdag skal sjefene for Real Madrid sette seg ned og vurdere et bud fra Liverpool på spissen.

Newcastle har imidlertid allerede fått akseptert et bud verdt 17 millioner pund, en pris Liverpool ikke skal være villig til å matche.

Ifølge BBC har Liverpool foreslått en leieavtale for inneværende sesong. Liverpool kan imidlertid komme i posisjon til å tilby mer akseptable rammer, dersom de selger Djibril Cissé til enten Marseille eller Monaco. Begge klubbene er interessert i den franske spissen.

Real har imidlertid advart Owen mot at han må bli i klubben dersom Liverpools tilbud ikke er tilfredsstillende.

- Hvis Owen ikke vil spille for en bestemt klubb etter at vi har akseptert et bud fra den klubben, må han bli i Real og kjempe for en plass på laget, sier Real Madrids president, Emilio Butragueno, til BBC.

Etter møtet med Benitez i går ettermiddag, reiste Owen til Newcastle, der han møtte styreformann Freddy Shepherd, manager Graeme Souness, kaptein Alan Shearer og trener Dean Saunders.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere