Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool byr på David Silva

Klubbeierne vil blidgjøre Rafael Benitez.

Liverpools spanske manager skal være rasende etter at overgangen til Gareth Barry strandet fordi Tom Hicks og George Gillett sa nei til å kjøpe midtbanespilleren fra Aston Villa.

Eierne mener at 27 år gamle Barry ikke er verdt 18 millioner pund.

Ikke pengene
Det skal ikke være pengene det står på. News of the World skriver søndag at Liverpool har lagt inn et bud på 18 millioner pund for David Silva, som var en av de mest fremtredende spillerne da Spania tok EM-gull i sommer.

Og det skal være eierne, ikke Benitez, som står bak budet.

Artikkelforfatteren heter Chris Bascome og jobbet tidligere i Liverpool Echo. Han er kanskje den journalisten som best kjenner til hva som rører seg i korridorene på Anfield.

Manchester United og Arsenal skal imidlertid også være interesserte i å sikre seg kantspilleren fra Valencia.

Selge
Rafael Benitez ønsket å selge Xabi Alonso for å finansiere kjøpet av Barry, og trodde tidligere i sommer, ifølge News of the World, at Alonso ville gi Liverpool rundt 25 millioner pund og at man kunne få Barry for rundt 15.

Men Aston Villa sto fast på sitt krav på 18 millioner og det eneste budet som kom på Alonso, kom fra Juventus og var på kun 16 millioner.

Benitez utelukker ikke at Xabo Alonso fortsatt kan bli solgt, men fansen gjorde det klinkende klart under 1-0-seieren over Lazio at de ønsker å beholde den elegante, spanske midtbanespilleren. Ikke nok med at Liverpool-supporterne sang sin hyllest til Alonso, de ga også Benitez beskjed om at Barry faktisk er uønsket.

For én gangs skyld ser det altså ut til at fansen står på eiernes side.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar