RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-drømmen kan koste ham 35 millioner

Foto: Afp Photo/Miguel Riopa
Derfor drøyer det med overgangen til Iago Aspas.

Liverpool og Celta Vigo skal i prinsipp være enig om en overgang for spissen Iago Aspas, og handelen er langt på vei bekreftet på Premier League-klubbens nettside.

Det har imidlertid vært krøll med papirarbeidet i overgangen og det spanske fotballforbundet har enn så lenge ikke godkjent avtalen, skriver Mirror.

Avisen mener å vite at det skal være et krav fra Aspas' agentfirma om at spilleren fortsatt skylder dem penger. Liverpool-avtalen skal ha blitt forhandlet fram av andre agenter.

25-35 millioner
25-åringen engasjerte nemlig en tredjepart i overgangen for å få fortgang i sakene.

Derfor kan det nå bli slik at den målfarlige spissen må betale gjelden sin, før han får godkjent overgangen til Merseyside-klubben. Den skal være på rundt 3-4 millioner pund, hevder Mirror.

Etter dagens kurs tilsvarer det rundt 25-35 millioner norske kroner.

Aspas' opprinnelige agenter, Aimsport Management Group, skal ha lagt inn en klage til Spanias olympiske Komité, som tar seg av slike saker i ferielandet.

Aspas skal skylde denne gruppen prosenter av de pengene han har tjent i Celta Vigo, samt en del skatt. Gruppen krever også en andel av det Aspas vil tjene i Liverpool.

12 mål i La Liga
Da Liverpool bekreftet at avtalen var så godt som i boks den 13. juni, sto det i pressemeldingen at det fortsatt gjensto noe papirarbeid.

Om ikke Aspas og hans representanter klarer å finne ut av disse problemene, kan overgangen i verste fall gå i vasken for den 25 år gamle hissigproppen.

Aspas scoret 12 mål på 34 kamper under sin første sesong i La Liga, og var en viktig bidragsyter når Celta Vigo reddet plassen i det ypperste selskap med et nødskrik.

Spanjolen kan spille både midtspiss og kant, og er en spilletype mange tror vil passe svært godt inn i systemet til Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere