RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool dropper Europa League

Foto: AP Photo/Tim Hales
Sist oppdatert:
Et B-preget mannskap sendes til Napoli og vi spiller H til flotte 2,00 allerede onsdag kveld.

Det er ishockey og Europa League som gjelder på langoddsen torsdag. Vi er tidlig ute med det ene av våre to oddstips, da vi mener det er fare for at oddsen på vår anbefaling settes ned. Vi kommer tilbake med ytterligere et tips, på ishockeyen, torsdag morgen, men vi starter allerede i kveld med Europa League-tipset.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner
Travtips Klosterskogen: I kveld spiller vi en Loverboy

Det er nå det er greit å ha en kortleser fra Norsk Tipping parat, så du kan spille til den beste oddsen mens andre må vente til kiosken åpner bare for å oppdage at oddsen ble satt ned i morgentimene. Bestill gratis kortleser her.

Napoli - Liverpool
Europa League, Gruppe K. Napoli har startet middels i det som er en jevn gruppe forløpig. 0-0 hjemme mot Utrecht og 3-3 borte mot Steaua Bucuresti er godt nok til en 2. plass. I Serie A har man tapt kun én kamp, 1-3 hjemme for Chievo. 3-3-1 totalt og 12 poeng holder til en foreløpig 4. plass hjemme.

Napoli-trener Walter Mazzarri stiller bortimot sin sterkeste tropp, sannsynligvis med glohete Edison Cavani alene på topp: De Sanctis, Iezzo, Gianello, Aronica, Cannavaro, Campagnaro, Cribari, Dossena, Grava, Gargano, Hamsik, Maggio, Pazienza, Sosa, Vitale, Zuniga, Yebda, Cavani, Dumitru, Lavezzi.

Liverpool skrives det mye om for tiden, mest negativt, dessverre. 1-3-4 totalt, 6 poeng og nest sist i Premier League er uvant kost i Liverpool. Fansen klager på feil manager til feil tid, man er avhengige av at et par enkeltspillere levere maksimalt hver eneste kamp ellers går det galt, og det er omveltninger på eiersiden. Dagens Liverpool utgjør ingen trussel for noen, men i Europa League topper man hvertfall gruppen etter 4-1 hjemme mot Steaua og 0-0 i Utrecht.

Dette er Liverpools tropp: Reina, Jones, Hansen, Konchesky, Aurelio, Kyrgiakos, Skrtel, Wilson, Carragher, Kelly, Spearing, Poulsen, Shelvey, Maxi, Babel, Jovanovic, Pacheco, Eccleston, Cole, Ngog.

Glen Johnson, Daniel Agger og Dirk Kuyt blir hjemme på grunn av skader og sykdom, men legg merke til at Steven Gerrard og Fernando Torres, som er friske som to fisk, hviles i dag. Raul Meireles og Lucas får også lov å hvile seg til viktigere oppgaver i Premier League, som helgens kamp mot Blackburn.

Liverpool har 0-3-3 siden seieren over Steaua. De var stusselige i 1-2 tapet mot Blackpool og ikke veldig gode i 0-2 tapet for Everton sist heller, og i disse stilte de sitt beste mannskap. Etter at Roy Hodgson offentliggjorde Liverpools tropp og uttalte at Premier League prioriteres foran Europa League har oddsen på Napoli gått markant nedover. Norsk Tipping, som trolig er den bookmakeren i verden som venter lengst med å justere sine odds, har torsdag kveld fortsatt 2,00 på Napoli, og vi spiller denne allerede nå, før den settes ned. Andre har 1,88 i snitt når dette skrives. Vi setter 200 kroner på denne, singlespill, med frist torsdag klokken 18.55.

88. Napoli - Liverpool 2,00 2,90 3,00

Klikk her for å levere dette spillet.Du styrer innstsen selv.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere