*Nettavisen* Sport.

Liverpool-duo friskmeldt

Foto: AFP/Scanpix

Steven Gerrard og Xabi Alonso er klare for kamp.

25.10.08 09:55

Mange Liverpool-supportere rynket nok på nesen da tre av klubbens viktigste spillere pådro seg skader i onsdagens mesterligakamp mot Atlético Madrid.

Både Robbie Keane, Steven Gerrard og Xabi Alonso var dermed usikre til søndagens storkamp mot Chelsea i Premier League. Fredag trente imidlertid Gerrard og Alonso for fullt.

- Både Gerrard og Alonso har trent og bør være klare til kamp. Det var ingen hard økt, men jeg er sikker på at de kan spille mot Chelsea, sier Liverpool-manager Rafa Benitez ifølge Sky Sports.

Usikker på Keane
Robbie Keane er derimot fortsatt preget av en lyskestrekk. En avgjørelse på om han spiller kampen eller ikke vil bli tatt like før kampstart.

- Vi er fortsatt usikre på Robbie. Han trente ikke fredag, så vi skal se an situasjonen. Avgjørelsen om han skal spille vil bli tatt så sent som mulig, sier manageren.

Fra før er det allerede klart at superspissen Fernando Torres ikke blir med til Stamford Bridge. Han sliter fortsatt med en lårskade og har gått glipp av rødtrøyene to siste kamper.

Tar ingen sjanser
Benitez ønsker ikke å ta noen sjanser med den spanske måljegeren, som etter all sannsynlighet må vente med et comeback til ligakampen mot Portsmouth.

- Fernando kommer ikke til å spille. Han er på bedringens vei og vil være klar om ikke så lenge, men vi vil ikke ta noen sjanser, sier Benitez.

Liverpool og Chelsea ligger helt likt med 20 poeng på toppen av Premier League etter åtte kamper. De blå fra London har imidlertid bedre målforskjell.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag