Gå til sidens hovedinnhold

- Liverpool er for langt ned på rangstigen for han

Dette tyske supertalentet kan velge og vrake blant toppklubbene.

I forkant av et intervju Nettavisen gjorde med Eurosports bundesligaekspert, Petter Bø Tosterud, spurte vi leserne om hvilke spillere i den tyske ligaen de gjerne ville høre mer om.

En observant Liverpool-supporter tipset om Schalkes Julian Draxler, og ville vite om han kunne være aktuell for Merseyside-klubben.

- Julian Draxler er spådd å bli den neste, store, tyske superstjernen. Hvis han går til Liverpool har de virkelig gjort et scoop, svarte Bø Tosterud.

- Men jeg er skeptisk til at det vil skje. Etter mitt syn er Liverpool lavere på rangstigen enn hvor han er nå, i Schalke. Hvis han skulle ha gått til Premier League, ser jeg på det som uaktuelt at han ville ha endt opp i en annen klubb enn de som er topp fire.

Se hele intervjuet nederst i saken.

- Fulgte hjertet mitt
Flere toppklubber har jaktet på underskriften til Draxler i sommer, men både Real Madrid, Manchester City, Arsenal og Chelsea måtte til slutt gi opp håpet om å sikre seg den talentfulle 19-åringen, som til slutt valgte å forlenge med Schalke.

- Jeg hadde noen søvnløse netter før jeg bestemte meg. Man vet aldri om man får tilbud fra slike klubber igjen, men jeg fulgte hjerte mitt og bestemte meg for å bli i Schalke, har midtbanespilleren senere sagt, ifølge Express.

- Den neste store
Bø Tosterud, som følger Bundesligaen tett, tror det var et lurt valg.

- Han har virkelig tatt steg det siste året, og fått sin drømmerolle i Schalke etter at Lewis Holtby stakk til Tottenham.

Den norske fotballkommentatoren mener verden skal se opp for unge Draxler, som også har vist seg fram på det tyske landslaget.

- Han er en målscorer, har fantastisk teknikk, og er nydelig én mot én. Han kan være med å dominere verdensfotballen de neste ti årene.

Hør flere lovord og tanker Bø Tosterud har om Julian Draxler:

HTML EMBED
Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?