RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-fans arrestert i Tyrkia

Sist oppdatert:
To britiske statsborgere er arrestert i Tyrkia i forbindelse med Champions League-finalen mellom Liverpool og AC Milan. Tyrkisk politi varsler flere pågripelser.

Tyrkiske myndigheter har iverksatt massive sikkerhetstiltak foran finalen i Istanbul. To britiske statsborgere er allerede arrestert da Liverpool-fansen startet sin invasjon av den tyrkiske storbyen tirsdag.

Liverpool-supportere har fått tildelt rundt 20.000 billetter til kampen, og tyrkisk politi har allerede bedt engelskmenn uten kampbillett om å forlate byen.

- Tyrkiske myndigheter har sagt at de vil sjekke om Liverpool-fans har billett uten forvarsel. Har de ikke billett, kan de risikere å bli sendt ut av landet, sier politiinspektør David Lewis ved politiet i Liverpool, ifølge BBC News.

Politiet i Liverpool har allerede sendt store mannskaper til Tyrkia for å hjelpe de lokale politistyrkene med å holde styr på engelske og italienske fotballfans. Politiet er satt i høyberedskap.

Et mannskap på 10.000 personer, både politi og sikkerhetspersonell, skal sørge for sikkerheten under finalekampen på Ataturk Stadium i Istanbul.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere