Liverpool-fansen ropte på Kenny Dalglish

Foto: PA Photos/Scanpix

Og nå innrømmer Roy Hodgson at han sitter utryggt i Anfield-klubben.

15.11.10 12:33

Etter 2-0-seieren over Chelsea på Anfield så det ut til at Roy Hodgson hadde fått Liverpool-skuta på riktig vei, men i løpet av de to siste kampene har de røde igjen fremstått som svært bleke.

I 1-1-kampen mot Wigans leverte Merseyside-klubben en meget svak andre omgang, og i oppgjøret mot Stoke på Britannia Stadium var Hodgsons menn aldri i nærheten av å true vertene.

Misnøyen med den tidligere Halmstad-treneren begynner tydelig å bre seg blant flere av Liverpools trofaste supportere, og etter 2-0-tapet mot Stoke ropte fansen på legendariske Kenny Dalglish.

- Får ikke gjort noe med det
Skotten hadde stor suksess både som spiller og manager hos de røde fra Beatles-byen, og mange har hele veien ment at 59-åringen burde vært mannen som erstattet Rafa Benitez i sommer.

Selv Hodgson må nå innrømme at hans egen framtid i klubben nå er høyst usikker, og skulle laget gå på en ny smell mot bunnlaget West Ham i neste kamp, kan manageren være ferdig.

- Det er ikke noe jeg får gjort med det. Jeg må bare gjøre den beste jobben jeg kan, under de omstendighetene som er her nå. Om klubben etter hvert finner ut at de vil gi jobben til noen andre, så må jeg bare akseptere det, sier Hodgson ifølge Daily Mail.

- Fansen har lov til å rope navnet på hvem de vil, så blir det opp til klubben å bestemme hva de gjør videre, sier Hodgson.

- Kan ikke leve i fortiden
Liverpool har kun tatt 5 poeng av 21 mulige på bortebane denne sesongen, og kun scoret fire ganger på fremmed gress.

Hodgsons bortestatistikk i England er heller ikke mye å skryte av. Under sin tid som manager hos Bristol City, Blackburn, Fulham og Liverpool har Hodgson kun vunnet 13 ganger på bortebane, og siden 1980 har det blitt 35 uavgjort på bortebane.

- Jeg kan ikke bli sur hver gang fansen roper at de vil ha en annen manager. Fansen vil gjerne at deres frustrasjon skal bli hørt hver gang vi taper. Dessverre ser jeg for meg at vi får høre dem flere ganger denne sesongen, for jeg kan umulig se for meg at vi kommer til å vinne alle kampene som gjenstår, sier Hodgson.

Etter helgens runde i Premier League befinner Liverpool seg på en 11.-plass på tabellen med 16 poeng fra 13 kamper. Opp til tetlaget Chelsea er det nå 12 poeng for Anfield-klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.