RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim Hales (Ap)

Liverpool får ikke spille

Sist oppdatert:
Kampen mot Blackpool utsatt på grunn av snø og kulde.

Blackpools hjemmearena, Bloomfield Road, er den eneste i Premier League uten undervarme. Dermed fryser den lett til når være blir dårlig. Den siste tiden har det snødd kraftig og vært kaldt i Nord-England, og en inspeksjon av gressmatta søndag avslørte at den ikke var god nok til å spilles på. Kampen mellom de oransje og Liverpool, som i egentlig skulle spilles i dag klokken 16.00, er derfor utsatt til 12. januar.

Det er Blackpools tredje hjemmekampen på rad som utsettes på grunn av vintervær. Også Manchester United og Tottenham må vente til 2011 før de får spille mot den nyopprykkede klubben.

Også kampen mellom Everton og Birmingham er utsatt på grunn av baneforholdene. Premier League-runden sparkes likevel av som planlagt da West Ham gjester Fulham klokken 13.00. Oppgjøret kan du følge LIVE her. Kampene kan også sees gratis på TV.

Les saken: Andre juledag får alle se Premier League

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere