RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool fortsetter seiersmarsjen

Sist oppdatert:
Liverpool har nå holdt nullen i over 12 timer i Premier League.

LIVERPOOL - NEWCASTLE 2-0: Liverpool forsetter å imponere, og Newcastle var aldri noen trussel på Anfield mandag. Michael Owen var helt anonym i møtet med sin gamle klubb, og de røde dominerte fra start til mål.

Dette var lagets åttende strake serieseier, og i de kampene har keeper José Reina sluppet inn null - 0 - mål! Mot skjærene fra nordøst startet kaptein Steven Gerrard ballet på vakkert vis. Peter Crouch la ballen tilbake til Gerrard, som dundret ballen i krysset etter en rask forsering.

2-0 kom ved Peter Crouch, men nok en gang må han slite for å bli kreditert scoringen. Kewells innlegg ble møtt av tre røde, og Crouch var, ikke uventet, høyest. Ballen trillet noen få millimeter over streken etter å ha vært borti keeper Shay Given og stolpen.

Morientes' heading etter pause ble stoppet på streken av Solano, og spanjolen ville ha straffe for hands. Men dommer Halsey vinket spille videre.

Varmt blod
Noen minutter senere tok derimot Halsey affære. Babayaro gikk stygt til mot Alonso, før Bowyer hoppet inn i den samme Alonso. I tumultene som oppsto etterpå dyttet Crouch Bowyer i bakken, og det tok tid før dommeren fikk roet gemyttene. Resultatet ble gult kort til Crouch - rødt og utvisning til Bowyer.

Newcastle-manager Graeme Souness ville ikke klage på Bowyers utvisning, men var ikke helt tilfreds med dommerens håndtering av situasjonen.

- Jeg tror ikke Bowyer var den eneste som skulle hatt rødt kort, mente skotten, og tenkte nok i første rekke på Peter Crouch.

Souness innrømte likevel at det ikke var avgjørende for kamputfallet.

- I første omgang var Liverpool strålende og vi svake. De hadde glimrende spillere sentralt på midten, og dominerte. Vi ble overkjørt i første omgang, sa den tidligere Liverpool-kapteinen og manageren.

Med ti mann var Newcastle sjanseløse, og Liverpool kunne ro enda en seier enkelt i land.

Blandet mottakelse
Michael Owen fikk ikke den ovasjonen mange hadde ventet, og enkelte av de rødes supportere buet mot den tidligere Kop-helten.

- Jeg er skuffet over det, sa Liverpool-kaptein Steven Gerrard til Sportinglife etterpå.

- Han fikk en blandet mottakelse, noe som er skuffende. Jeg tror ikke de buet mye mot ham, men han fortjener en stående hyllest for de målene han har scoret her, mente Gerrard, banens beste spiller.

Graeme Souness mente at mottakelsen hadde lite å si.

- Hvis du går ut på gaten her vil du finne ut at Liverpool-supportere elsker Michael Owen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere