RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool først i verden

Foto: AFP/Scanpix
Og tar samtidig rotta på Manchester United.

Liverpool FC har inngått en avtale med firmaet Snow Valley om å utvikle en supporterbutikk optimalisert for mobiltelefoner.

Den webbaserte butikken vil gjøre det mulig for Liverpool-supportere å handle drakter, skjerf og annet utstyr via mobiltelefonen, til samme grad som man nå kan over en PC eller Mac.

Butikken vil fungere på de fleste moderne mobiltelefoner, men har blitt optimalisert for iPhone og iPad, skriver nettstedet SportsPro.

Liverpool er dermed den første fotballklubben i verden som kan tilby denne tjenesten.

- Butikken er et ønske fra fansen. Vi har lagt merke til at det har vært stor mobiltrafikk inn mot vår supportershop på nett, så derfor vil vi nå tilby en funksjon som vil forbedre opplevelsen og funksjonaliteten for mobilbrukere, sier salgssjef i Liverpool Chris Jennison.

Ifølge en undersøkelse lagt fram av det tyske byrået Sport+Markt denne uken, kom det fram at Liverpool er den klubben i England som håver inn mest penger på salg av supporterutstyr.

Merseyside-klubben topper listen for Manchester United. Bare de spanske gigantklubbene Real Madrid og Barcelona selger mer enn Liverpool på verdensbasis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere