RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool frykter Simao

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Simao Sabrosa er mannen Liverpool og Rafael Benitez frykter før tirsdagens åttedelsfinale i Champions League.

Liverpool møter tirsdag Benfica i Lisboa i den første av to kamper i åttedelsfinalen i Champions League. Manager Rafael Benitez forsøkte å kjøpe Simao Sabrosa før sesongen, men avtalen kollapset i siste øyeblikk.

- Vi har snakket om Simao mange ganger. Vi vet at det blir vanskelig, men vi har selvtillit, sier Benitez.

- Simao er en god spiller, og vi er nødt til å ha kontroll på ham. Kanskje vil folk i England etter disse to kampene si at han ikke er så god, men det vil i så fall bety at vi har gjort jobben vår, mener Liverpools manager.

Benfica slo Manchester United ut av turneringen i sin siste gruppekamp. Benitez er imponert av hvordan trener Ronald Koeman organiserer laget i europacupkamper.

- De har den balansen man trenger. De er et av de beste lagene i Portugal, og scorer masse mål i ligaen. Det er vanskeligere i Champions League. Men vi har erfaring nå, og vil forsøke å kontrollere kampen hvis det er mulig. Vi går for scoring, det er viktig å score på bortebane.

TV 2 Nettavisen følger Champions League direkte tirsdag og onsdag kveld denne uka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere