*Nettavisen* Sport.

Liverpool-helt kan være på vei bort

Foto: SCANPIX/ AFP PHOTO/ANDREW YATES

Engelsk avis hevder Liverpool planlegger en fornying av spillerstallen.

05.04.12 10:40

Nederlandske Dirk Kuyt har ikke vært i god, gammel form denne sesongen, og så langt står spissen med to mål på 28 kamper.

Den populære og oppofrende 31-åringen kan nå være på vei bort fra Anfield, melder The Telegraph.

Vil se yngre Liverpool
I en artikkel publisert sent onsdag kveld, skriver den engelske avisen at Liverpool-manager Kenny Dalglish og Liverpool-direktør Damien Comolli er fast bestemt på å få ned alderssnittet i spillertroppen før neste sesong.

Samtidig ønsker de å få ned lønnskostnadene, og Kuyt har opparbeidet seg en god lønn i den engelske storklubben siden han ankom i 2006.

Nå står Kuyts gamleklubb Feyenoord klare til å by på spissen, og trolig vil klubben være lutter øre til eventuelle bud. Dermed kan Kuyts seks år gamle Liverpool-karriere være historie når overgangsvinduet åpner til sommeren.

Kuyt er selv innstilt på å bli værende i klubben.

- Jeg vet jeg er over 30 år gammel, men jeg føler meg veldig sterk, og jeg ønsker å være på høyest mulig nivå lengst mulig. Jeg vil få Liverpool tilbake til Champions League, og være en del av troppen som spiller der, sier Kuyt til The Telegraph.

Ser på unggutt
Avisen skriver også at Maxi Rodríguez går en usikker Liverpool-fremtid i møte, og klubben har allerede gitt beskjed om at venstreback Fabio Aurelio ikke vil bli tilbudt ny kontrakt.

Men Liverpool-sjefene er også interesserte i å forsterke stallen. Telegraph mener å vite at Feyenoords 17 år gamle midtbanespiller Tonny Trindade de Vilhena og Udineses Pablo Armero står høyt på rødtrøyenes ønskeliste.

Liverpools neste kamp i Premier League spilles på lørdag, når Aston Villa kommer på besøk til Anfield.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.