Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool hyller Gerrard

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Og nå venter Mersey-laget spent på nyheter om Xabi Alonsos skade.

Liverpool hadde små problemer med å slå Preston og ta seg videre i FA-cupen lørdag. Alles øyne var på Steven Gerrard. Kapteinen og selv symbolet for det Liverpool er i dag, ble tidligere i uken arrestert og siktet for vold på byen.

Likevel valgte Rafael Benitez å starte med kapteinen sin i FA-cupens tredje runde. Hvordan ville Gerrard takle presset i en slik situasjon?

Jo, han taklet det utmerket, var en av banens beste spillere og toppet kvelden med å ha en målgivende til Fernando Torres på overtid. Det får Liverpools assisterende manager til å trekke fram superlativene.

- Steven er fantastisk profesjonell spiller. Han har denne klubbens fulle støtte. I dag så vi hva Steven Gerrard er, en fotballspiller av rang. Han leverer på banen hele tiden, han er en flott ambassadør for klubben og vi kommer til å støtte han gjennom denne perioden, sier Sammy Lee til klubbens eget nettsted.

Det kan være fint at Gerrards problemer utenfor banen ikke har hemmet han på banen, i alle fall hvis Xabi Alonsos skade er alvorlig.

Spanjolen kolliderte med en Preston-spiller rett før pause i lørdagens oppgjør og han kom aldri tilbake på banen etter hvilen. Lee kunne bekrefte at spilleren måtte sy.

- Han måtte ha syv sting i vristen, men vi vet ikke mer om skaden før det er gått et døgn eller to. Det eneste sikre er at han kommer til å ha vondt i kveld, sa Lee om skaden og la til.

- Forhåpentligvis er det ikke en alvorlig skade.

Akkurat dét er nok de fleste Liverpool-supportere enige i.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!