RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool kan bli tvunget til å tape

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
I alle fall hvis de vil til Europa neste sesong.

Etter 1–1 mot Arsenal ligger Liverpool på 6. plass i Premier League. De har fem kamper igjen å spille, og kjemper om en plass i Europa neste år.

Mandag viser det seg imidlertid at de kan bli tvunget til å tape hjemme mot Tottenham i nest siste kamp hvis de skal nå Europa League-spill neste sesong.

Det skriver JimmyRiceWriter, som er nyhetsansvarlig for Liverpools offisielle nettside, på twitter.

Bekreftet
- Jeg har akkurat fått det bekreftet fra forbundet. Hvis Manchester City vinner FA-cupen og blir nummer fem i serien, så går den siste plassen i Europa League til laget på 6. plass, skriver han.

Da vil det altså gå greit for Liverpool.

- Men hvis City vinner FA-cupen og ender blant de fire som går til Mesterligaen, da går den siste plassen i Europa League til taperlaget i FA-cupfinalen, fortsetter han.

I så fall vil det være Stoke og ikke Liverpool som tar den siste plassen i Europa League.

Som i fjor?
Liverpool ligger fire poeng bak Tottenham på 5. plass, og London-laget har to kamper til gode på Kenny Dalglish´ menn. Det skal altså mye til om Liverpool blir bedre enn nummer seks i ligaen denne sesongen.

Det betyr at de må håpe at Manchester City ikke blir blant de fire beste i serien.

Nå ligger City på den viktige 4. plassen. De ligger tre poeng foran Tottenham, men sistnevnte har én kamp til gode. Og med seier borte mot Liverpool vil Harry Redknapps menn kunne snyte City for 4. plassen – akkurat som de gjorde i fjor.

PS. I samme runde, den nest siste, møtes faktisk Manchester City og Stoke også. I serien. Da kan altså Stoke få en fordel av å tape mot City. Kanskje en dobbel med City og Tottenham er lurt helga 15. mai?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere